Trådløst tastatur med nøglebriklæser
Trådløst tastatur med nøglebriklæser

Trådløst tastatur med nøglebriklæser

Antal på lager: 1
Varenr.
5711826501200
Praktisk eksternt tastatur til betjening af alarmen. Tastaturet kan med fordel benyttes hvis boligen har flere indgange eller hvis du vælger at gemme alarmpanelet væk.
199,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Beskrivelse af trådløst tastatur
Med det trådløse tastatur kan du til- og frakoble alarmsystemet uden brug af fjernbetjeninger, SMS-fjernkontrol, mobile apps og alarmpanelets indbyggede tastatur. En rigtig god løsning til steder hvor mange mennesker skal have adgang eller hvis du ønsker at gemme selve alarmpanelet væk. Det trådløse tastatur indeholder en nøglebrikslæsersom gør det muligt at slå alarmen fra ved blot at holde en nøglebrik op imod tastaturet.

FORMÅL
Med det trådløse tastatur kan du til- og frakoble alarmsystemet uden brug af fjernbetjeninger, SMS-fjernkontrol og alarmpanelets indbyggede tastatur. Det trådløse tastatur er en god løsning, hvis mere end én indgang benyttes i boligen eller, hvis dit alarmpanel hænger et utilgængeligt sted.

FUNKTION
Alarmsystemet til- og frakobles via det trådløse tastatur. Det trådløse tastatur er et godt alternativ til alarmpanelets indbyggede tastatur og en god backup for glemte fjernbetjeninger.

MONTERING
Tastaturet ophænges ved indgange til boligen, hvor der ønskes mulighed for at til- og frakoble alarmsystemet. Det trådløse tastatur skal ophænges indendørs.
Skriv din egen bedømmelse
Kun registreret kunder kan skrive en bedømmelse. Venligst Login eller opret en kontot
Spørgsmål til produktet
© 2019 Hobbix.dk - Designet af: Hobbix