Sif Orellana - Spilopper & Stjerneskud
Sif Orellana - Spilopper & Stjerneskud

Sif Orellana - Spilopper & Stjerneskud

Antal på lager: 4
Varenr.
9788799209026
Sif Orellana - Spilopper & Stjerneskud
Isbn. 9788799209026 hardback
99,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Bogen er en smuk inspirations- og livsstilskogebog fyldt med nemme, velsmagende og kreative opskrifter, tips og idéer suppleret af stemningsfulde og farvemættede fotos af Søren Gammelmark og Sif Orellana samt skønne illustrationer af grafiker Charlotte Brixen. Den er krydret med personlige refleksioner om og inspiration til et glædesfyldt familieliv, der gør bogen til andet og mere end en almindelig familiekogebog. ´Husbibler´ har læserne kaldt de to forgående bestsellere i serien, og med 3'eren er der lagt op til endnu én af slagsen. Som noget nyt er 3'eren i rækken indpakket i et eksklusivt omlagt fransk smudsomslag, hvis indersider er beklædt med ´Spiloppernes stjernespil´ - et nemt og sjovt familiespil med inddragelse af små korte aktiviteter.

Spilopper & stjerneskud følger årets gang og udstyrer læserne med friske og gennemtestede bud på, hvordan man med små greb kan samle familien omkring nemme og velsmagende måltider, bageprojekter, kreative aktivieter, lege og højtidsfejringer.

Hvert kapitel er fyldt med inspirerende billeder, praktiske forslag og anvisninger til kulinariske og kreative aktiviteter, som børn og voksne kan være sammen om. Der er bl.a. tips til næringsrig morgenmad, sunde madpakker, skønne hverdags- og gæsteretter, et vitaminholdigt "Frugtkvarter", og humørfyldt "Cupcakelaboratorium" og meget mere. Der er skræddersyede koncepter til, hvordan man skruer overkommelige og festlige børnekomsammener sammen, en hyggelig venindebrunch med fokus på superfoods, en stemningsfuld påske fuld af kulinariske lækkerier og sjove gækkerier, en børnepopulær grillaften under åben himmel, en hårrejsende halloween samt en jul med skønne 24 idéer til hjemmelavede gaver, pynt, konfekt og himmelsk julemad.

Bogen har mange gode opskrifter på traditionsrigt bagværk, middagsretter, højtidsarrangementer etc., men disse har ofte fået et twist, der gør dem uhøjtidelige, originale og moderne.
Skriv din egen bedømmelse
Kun registreret kunder kan skrive en bedømmelse. Venligst Login eller opret en kontot
Spørgsmål til produktet
© 2019 Hobbix.dk - Designet af: Hobbix