Puro wallet detachable 2 in 1 for iphone 6/6s/7/8
Puro wallet detachable 2 in 1 for iphone 6/6s/7/8

Puro wallet detachable 2 in 1 for iphone 6/6s/7/8

Antal på lager: 1
Varenr.
8033830173264

Puro wallet detachable 2 in 1 for iphone 6/6s/7/8

129,00 DKK
- +
BESKRIVELSE

Puro wallet detachable 2 in 1 for iphone 6/6s/7/8

Puro flipcover med 3 kreditkortlommer og magnetisk aftageligt bagcover til Apple iPhone 6/6S/7/8

Med dette praktiske 2-i-1 cover/pung fra italienske Puro, kan du både have dine betalingskort, kontanter og din telefon med dig i én samlet løsning, samtidig med at du effektivt beskytter telefonen mod slag og tab, og dermed minimerer risikoen for at den udsættes for ærgerlige skrammer og dyre skader som eks. knust skærm.

2 i 1 cover og pung
Indvendigt hardcover:
Coveret består af to dele. Indvendigt er der slankt hardcover i slagfast plast, som du let klikker din telefon fast i. Hardcoveret dækker telefonens bagside, sider og hjørner, og kan enten bruges alene, eller sammen med det praktiske flipomslag.

Indendigt er det beklædt med blød mikrofiber der sikrer at telefonens bagside ikke bliver ridset, når den er i coveret. Bagsiden er beklædt med et meget tyndt lag gummi, der giver et sikkert og behageligt greb om telefonen. I dette cover er en ultra let metalplade, der gør det let at sætte coveret sikkert fast i det magnetiske flipomslag. Dette betyder også at du vil kunne bruge dette cover med en magnetisk bilholder i bilen. 

Udvendigt flipomslag:
Det er super let at sætte hardcoveret sikkert fast i flipomslaget når du gerne vil beskytte hele telefonen, inkl. den store skærm. Og det er lige så let at tage omslaget af igen, når du kun vil bruge det indvendige hardcover.

Indvendigt på fliplåget er der 3 lommer til Dankort/kreditkort, og en stor lomme til sedler og noter. Den indbyggede magnet holder det indvendiget hardcover sikkert fast i omslaget, så telefonen ikke kan ryge ud. Når din telefon ikke er i brug, holdes coveret sikkert lukket med den praktiske magnetstrop.

Præcisionsformet til Apple iPhone 6/6S/7/8
Dette cover er præcisionsformet til Apple iPhone 6/6S/7/8. Det har en slank profil og er fremstillet i slidstærke letvægtsmaterialer, for maksimal beskyttelse og komfort.

Både hardcoveret og flipomslaget har en blød overflade, der giver dig et sikkert og behageligt greb om telefonen. Der er udskæringer til alle stik, knapper og kamera, så du frit kan betjene alle telefonens funktioner, mens den er effektivt beskyttet i coveret.

Med dette cover har du let og praktisk dine vigtigtste ting med dig (kreditkort og telefon), i én praktisk løsning. Uanset om du kun bruger hardcoveret, eller om du bruger den fulde beskyttelse med flipomslaget, er din telefon godt beskyttet mod de slag og tab den let bliver udsat for i en travl hverdag, så du minimerer risikoen for at skulle betale for en dyr reparation hvis du skulle tabe telefonen.

Kort om Puro Detachable 2 in 1 Wallet
- Hardcover og aftageligt flipomslag
- Kan bruges sammen eller hver for sig
- Med 3 Dankort/kreditkort lommer
- 1 stor lomme til sedler
- Praktisk og effektiv magnet fastgørelse
- Holdes lukket med magnetstrop
- Blød og behagelig overflade
- Slidstærke letvægtsmaterialer
- Beskytter effektivt mod ærgerlige og dyre skader
- Præcisionsformet til Apple iPhone 6/6S/7/8

Skriv din egen bedømmelse
Kun registreret kunder kan skrive en bedømmelse. Venligst Login eller opret en kontot
© 2019 Hobbix.dk - Designet af: Hobbix