Mary Uhrenholt - Ostekartellet
Mary Uhrenholt - Ostekartellet

Mary Uhrenholt - Ostekartellet

Antal på lager: 1
Varenr.
9788793434608
Mary Uhrenholt - Ostekartellet isbn: 9788793434608 paperback
69,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Jessica Munch pakker ikke noget ind, og hun vil på ingen måde ligne normalen. Nogle vil mene, at hun er et egoistisk menneske, som ikke besidder den mindste empati. Andre vil mene, at hun er et fantastisk menneske, som hviler i sig selv og lever i nuet. Selv mener Jessie, at hun er det mest velskabte og misundelsesværdige eksemplar på kloden. Med sig selv som tætteste ven og et par stykker i sin nærhed vælter hun rundt i flere oplevelser end den gennemsnitlige kvinde på hendes alder.
Jessie søger ikke kærligheden og hader ordet forelskelse. Hun vil være fri for alt, der hedder villa, vovse og Excel-budget. Desværre sker der noget uventet – som der ofte gør for den type – og Jessie ender ikke ufrivilligt i et trekantsdrama.
Ostekartellet er en selvstændig efterfølger til romanen Dåsemakrellen. Du tages med på en skør og underholdende rutsjebanetur, hvor du bare skal læse, grine og måske lade dig inspirere. Det er ikke altid for sarte sjæle, og anstødeligt sprogbrug forekommer, men hvis du ikke er sippet, så god læselyst!
”Lige som jeg havde tørret mig første gang, og toiletpapiret i min hånd var på vej til at forlade Grand Canyon, blev nøglen stukket i døren. I det splitsekund jeg nåede at tage hånden frem for at inspicere, hvor meget lort der var på papiret, stod Mads i gangen og kiggede på mig.”
Skriv din egen bedømmelse
Kun registreret kunder kan skrive en bedømmelse. Venligst Login eller opret en kontot
Spørgsmål til produktet
© 2019 Hobbix.dk - Designet af: Hobbix