Velkommen til Hobbix.dk

Heksens briller 13 nye eventyr

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: 1

79,00 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

Heksens briller 13 nye eventyr
isbn. 9788799596409 hardback

Heksens briller 13 nye eventyr

Flere billeder

Detaljer

De 13 eventyr i Heksens briller rummer gode historier til oplæsning, og der er historier til både indskoling, mellemtrin og udskoling. Tekster der kan arbejdes med – selvstændigt, i en genresammenhæng og ud fra de temaer som er den enkelte tekst særkende.
Heksens briller består af følgende eventyr:
Hr. nisses eventyrlige rejse, af 3. kl. på Grønnemoseskolen og Sally Altschuler, illustration af Tove Krebs Lange. Låsby, tekst og illustration af Søren Jessen. Violinspilleren af Marianne Iben Hansen og illustration af Dorte Karrebæk, Den gamle fisk af Hanne Kvist og illustration af Solveig Agerbak. Salte tårer af Annette Herzog og illustration af Tove Krebs Lange. Drengen og lille ånd af Gunvor Reynberg og illustration af Touraj Khosravi. Den forkerte mor af Rebecca Bach-Lauritsen og illustration af Rikke Bakman. Den fortryllede plysbjørn af Lise Bidstrup og illustration af Erik Petri. Prinsesse Ilena og den lille grå hest af Peter Gotthardt og illustration af Peter Bay Alexandersen. Sølvhjertet af Lene Dybdahl og illustration af Flemming Schmidt. Englen af Nick Clausen og illustration af Flemming Schmidt. Pigen med glashjertet af Pernille Eybye og illustration af Flemming Schmidt. Heksens briller af Kenneth Bøgh Andersen og illustration af Rasmus Jensen.
Eventyrsamlingen Heksens Briller er blevet til i et omfattende samarbejde mellem forlag, forfatterforening, detailhandel og boghandlere under læsekampagnen Ordet Fanger, der nu har 2 år på bagen og utallige initiativer bag sig for at fremme læselysten hos børn, unge og deres forældre.